tisdag 2 juli 2013

Hälsotidningar

Prenumererar ni på några hälsotidningar?

När jag var yngre läste jag alltid Fitness Magasine. Nu på senare år blir det mest Wellness och Topphälsa, prenumererar på båda. Ibland köper jag Fintess Magasine men tycker nästan att den var bättre förr om åren.


Är sugen på att köpa någon yoga-tidning och se vad den har att erbjuda.

9 kommentarer:

 1. Jag läser Runners World och Fitness Magasin (just nu). Tycker personligen att den sistnämnda är en av de bättre. Topphälsa är sådär.. Bra ibland, men inte alltid. :-)

  SvaraRadera
 2. Läser knappt aldrig någon träningstidning, däremot prenumererar jag på alla mat tidningar som finns ( kanske inte helt friskt? Men kul och inspirerande)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Har precis börjat prenumenera på Runners World och är lite periodare på Fitness Magasin och Topphälsa. Läste mer tidningar förr, hittar så mycket tips, råd och inspiration från nätet numer.
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nätet är en bra inspirationskälla men det är nåt speciellt med tidningar, har alltid gillat att få en ny tidning i min hand. : )

   Radera
 4. Jag tycker att Hälsa och Fitness är den bästa av alla med god marginal. Det är mindre fokus på vikt utan mer fokus på roliga övningar, goda recept och mer en känsla av hälsa. Jag kan starkt rekommendera den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har läst den en gång och gillade den men sen har det inte blivit att jag köpt den mer eftersom jag redan prenumererar på dessa två. Ska kolla in den igen. : )

   Radera
 5. Nej det gör jg inte, men köper Runners Worl emellanåt. :-) Hälsa och Fitness är en bra tidning med blandning.

  SvaraRadera