onsdag 19 juni 2013

Yogautmaning

Jag har länge velat få in lite mer yoga in min vardag. Min yogalärare har flera gånger påpekat hur mycket det kan göra för utvecklingen om man bara yogar några minuter per dag förutom yogan som jag går på måndagar. Det behöver inte vara långa 2-timmars pass utan räcker bra med några solhälsningar eller någon annan övning för den delen.

Jeanna som har bloggen Om du var mina träningstajts har just nu en yogautmaning som går ut på att yoga varje dag i 30 dagar med start på midsommarafton. Hur du yogar eller hur länge spelar inte så stor roll, allt är, som vanligt, bättre än inget!

I måndags var det terminsavslutning på min yogakurs så vad passar då bättre än att hoppa på utmaningen så att inte yogan faller i glömska fram till hösten då en ny kurs startar.

Jag gillar oftast inte att hänga på utmaningar för att det lätt kan bli ett måste och därmed en stress men denna utmaningen är pefekt då man kan yoga efter sina egna förutsättningar. Vissa dagar kanske jag tar några långa pass medan jag andra dagar bara gör en yogasquat, min yogalärare sa till oss i måndags att om vi bara ska göra en yogaövning under sommaren så rekommenderar hon oss att göra yogasquat.

Här kan ni läsa mer om utmaningen.

Någon fler som är med?

8 kommentarer:

 1. Jajamen!! Här är en som inte kan låta bli att utmanas .. från planka till yoga nu då!! Kan behöva den sparken för lite mer yoga så det är ju toppen. Kul att vi är så många!!
  Vilken kul bild!! Ja man fick ju kalla det yoga om man tyckte det var yoga ;)
  Kram :)

  SvaraRadera
 2. Med risk för att inte alls följfölja utmaningen så, nja... jag vet inte =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju ett perfekt sätt att komma igång med yoga! : )

   Radera
 3. Funderar starkt på att vara med, om inte annat så behöver jag det verkligen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du ska! Du behöver ju inte köra värsta yogapassen varje dag utan det räcker ju men nåt litet.
   Kram

   Radera
 4. Yes jag är på!!! Hade tänkt att sätta igång på semstern med morgonyoga men nu börjar vi midsommarmorgon efter löppasset;.) Ses snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! : ) Precis vad jag tänkte! ; )

   Radera