torsdag 4 juli 2013

Paddling

Paddling är ett perfekt sommarnöje; du får vara ute i naturen och får frisk luft, du aktiverar dig, det är rofyllt och roligt, det passar gammal som ung.

Jag har några kompisar som har åkt ut här i Stockholmstrakten flera gånger, jag har tyvärr inte haft möjligheten att följa med vid dessa tillfällen men när vi var i Thailnad i höstas så hyrde vi kajak och paddlade ut till några små öar. Jättehärligt!Brukar ni paddla?

10 kommentarer:

 1. Älskar att paddla kanot! Har sådana barndomsminnen då jag varje sommar var hos mormor i Dalarna. De hade sommarstuga vid älven och där paddlades det jämt, underbart att ta sig ut till någon ö och grilla eller bara bada.
  Tyvärr är det inte så ofta vi gör det längre. Har inte paddlat själv i Thailand men har åkt med i en större "paddelbåt" några gånger där man bara åker med och njuter ..
  :)

  SvaraRadera
 2. Åhh så underbart det såg ut- jag gillar att paddla men det blir sällan av. Måste verkligen ses snart!!!!! Puss

  SvaraRadera
 3. Älskar att paddla. Har gjort det några ggr här i Sthlm, då vid Brunnsviken !!

  SvaraRadera
 4. Fantastiska bilder! Jag har aldrig paddlat kajak men jag är så sugen att testa, tror jag ska försöka få med mig maken på en tur i sommar :). /Jennifer

  SvaraRadera
 5. Har aldrig testat, faktiskt. Med min balans hade jag förmodligen trillat ur... Hehe! ;-)

  SvaraRadera
 6. Åh, så underbart det ser ut! Såååå avis! Kul att du delar med dig av lite semesterbilder.
  Jag brukar paddla kanot i stugan. Mycket rofylld syssla :)

  SvaraRadera
 7. Åh, vad mysigt med paddling. Har aldrig paddlat kajak, men en hel del kanot. Var dock länge sen sist nu, det vore kul att göra igen :)

  SvaraRadera