torsdag 6 juni 2013

Alla vägar bär till Rom

Vilken bra vecka!

Om en liten stund åker vi mot Arlanda för att flyga till Rom för en weekend. Ska bli riktigt mysigt! Första gången i Italien för mig men jag har länge velat åka dit.

Passade på att träna ordentligt i början av veckan eftersom det resten av veckan nog inte kommer att tränas så mycket utan mest njutas av pasta, pizza och gott vin. ; )

Min tanke är ju att försöka hinna besöka Hard Candy, Madonnas gym, och ta ett snabbt pass där men eftersom vi bara har 2½ dagar på plats kanske det blir tight om tid, tyvärr.

Så här har jag tränat denna vecka:

Måndag - pw 50 min innan frukost, ashtanga yoga på kvällen
Tisdag - styrketräning (rygg + axlar), intervaller på löpbandet
Onsdag - pw 50 min innan frukost, på kvällen hade jag planerat in ett hemmayogapass men istället blev det kontraktskrivning av ny lägenhet : ) (blev snabba ryck eftersom vi ska åka  bort idag och det skulle ha varit visning på söndag också egentligen).


Blir inget bloggande från Italien men återkommer nästa vecka med rapport. Eventuellt dyker det upp någon bild på instagram (där heter jag hottunamarie).

4 kommentarer:

 1. Åh, nu blir jag avis =) vad kul !! Hoppas ni får det bra =)

  SvaraRadera
 2. Men härligt. Rom är jättefint, men stort och mycket att se. Skulle säga att ni inte hinner allt på så kort tid, så välj ut det ni vill gör och fokusera på det. Försök inte hinna allt. ;) Njut och ha det så bra! Och grattis till lägenheten. :)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Ha en riktigt skön weekend! :-)
  Kram M

  SvaraRadera