onsdag 26 juni 2013

Uppdatering på yogafronten

Idag är 6:e dan på yogautmaningen som pågår i 30 dagar.

Har hittills mest kört korta pass eftersom tiden inte funnits för några långkörare. Men en av alla saker som är bra med yogan är att det krävs så lite för att det ska ge så mycket!

Jag har riktat in mig på lugnare pass med fokus på avslappning, något som min kropp är i stort behov av då tankarna tycks snurra hela tiden och sömnen är lite sisådär.

Eftersom vi bor så trångt (två stycken på 22 kvm, flyttar tack och lov i september) kan det ibland vara svårt att få till rätta känslan om jag inte är ensam hemma, det kan göra mig irriterad. Så kände jag mig igår kväll innan jag kom till skott med yogandet, körde två kortare pass från yogobe varav ett med andningsövningar och efteråt var jag som en ny människa.

Jag har svårt att stanna vid ett pass när jag väl har börjat, vill bara ha mer och mer och testa allla spännande pass....

Jag har sagt det förr - jag säger det igen -mera yoga åt folket! : )


6 kommentarer:

 1. Jag vill också komma igång med mitt yogande igen. Har blivit rätt få pass på sistone. Men det är för mycket annat som kommer i vägen. Och sen vill jag gärna vara själv hemma/ att de andra ligger o sover, vilket blivit svårare sedan min syster blev inneboende här. Menmen, det är väl så med det mesta, det går i perioder. Men, man mår så bra av yogan, så egentligen borde man inte tumma på den..

  Ha en fin onsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med yogobe .. man har svårt att sluta, hittar något litet nytt pass hela tiden!
  Testade stolyoga igår och har gjort det på jobbet idag! Jätteskönt ju ..
  Vi får följas lite på FB nu också !! ;)
  Förstår att det blir tufft med egen yogatid (plats) på 22 kvm. Skönt att ni hittat större.
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Oj bra jobbat att bo två på sån liten yta. Jag bor själv på det dubbla, så jag kan tänka mig att det är svårt att hitta ro. Men grymt att du kör på ändå.

  SvaraRadera
 4. Jag borde ta till mig. Och gå in och testa. Har inte gjort det än... *skäms lite* ;-))

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt, är så glad att jag hoppade på utmaningen.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så duktig du är som får till yogan. Jag har verkligen slarvat på sista tiden :(

  SvaraRadera