måndag 27 maj 2013

Pink

Jag är helt lyrisk efter gårdagens konsert med Pink på globen. Wow säger jag bara, den bästa konsert jag sett i mitt liv. Jag har diggat henne sen hon kom ut med sin första låt. Tycker att hon är cool och gillar att hon kör sitt eget race.
Efter sommarens konsert med Madonna där vi såg henne som en liten prick så valde vi denna gången ståplatser (trots att det är stor skillnad på Globen och Ullevi). Vi hade helt ok platser men efter ca 3 låtar kom en vakt fram och frågade om vi ville stå längre fram, ja tack! : ) Kom riktigt nära och såg kanonbra. : )

Imponerad av att hennes sång var så bra live trots att hon stundvis hängde upp och ner, snurrade fram och tillbaka samt hängde och slängde. Konserten varade i två timmar och det var inte en tråkig stund. Till skillnad från Madonna var hon även väldigt ödmjuk, rolig och hade mycket publikkontakt.

Hon avslutade med att "flyga" runt i hela globen med en slags elastiskt lina.

Grymt!12 kommentarer:

 1. Nej men vad coolt att du var där! Såg att en massa bekanta på Fejjan hade varit där och tyckte det var grymt!

  kram

  SvaraRadera
 2. Häftigt det det är lika häftig som ens förväntingar. Och sen lite till! :-D

  SvaraRadera
 3. Åhh vad häftigt!! Gillar också Pink, hon är grym både som sångerska och jag gillar hennes personlighet med. Och visst är det en häftig känsla att vara på konsert!
  Nu börjar jag längta .. har ju två stora konserter i sommar. Robbie Williams (ståplats på Ullevi) och så har vi köpt till Invigningskalaset (sittplats på Tele2arena) dvs Robyn, Lasse Winnerbäck & Kent. Ska även se Gyllene Tider fast det är här i Kalmar. Blir musiksommar i år! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å jag är avis på dig som ska se Robbie! ; ) Skulle även gärna se Robin, Lars och Kent men jag tror att det är slutsålt...

   Radera
 4. Nu blir jag riktigt avis! Åh så kul!! Vad härligt att få se lite bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja,det var så bra! Kanske inte världens bästa bilder, tog med mobilen men ändå kul att ha något foto från konserten. : )

   Radera
 5. Älskar pink, kan tänka mig att det var hur bra som helst!
  Kram

  SvaraRadera
 6. så himla kul, det hade jag gärna varit på!!

  SvaraRadera