måndag 20 maj 2013

Normal vecka

Första hela jobbveckan på länge. Förra veckan var i och för sig också hel men eftersom jag var på kurs i Göteborg kändes det inte som en "riktig" vecka. Det var ont om träning förra veckan, blev endast två powerwalks och ett styrkepass som utfördes på Scandic i Gtb. Det var långa dagar med kurser/föreläsningar så man var rätt så slut när dagarna var över och även på morgonen.

I lördags hade jag tänkt gymma men kände inte för det så det blev en powerwalk istället. På kvällen var vi på fest och kom inte hem förrän efter 3-tiden på natten. Kommer inte ens ihåg när jag var ute så länge sist.... Kändes igår kan jag säga och träning var inte ens att tänka på, men vi hade skoj och det blev en hel del dansande under natten, det räknas väl också?! ; )

Igår cyklade vi runt på lägenhetsvisningar halva dagen. Det verkar vara svårt att byta till en större så vi har bestämt oss för att köpa trots de sjuka priserna som råder i Stockholm.

Har ni haft en bra helg?

8 kommentarer:

 1. Låter som en trevlig utekväll!
  Helgerna går ju alltför fort .. Har haft en lugn helg, läste boken Sandmannen, gick ju inte att sluta när man började. Lite Mello blev det också.
  Hoppas ni hittar en lägenhet ni gillar snart!
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom gör ju tyvärr det....
   R har också nyss läst sandmannen och han kunde inte heller sluta...
   Kram

   Radera
 2. Ungefär som dig. Extremt lite träning, men mycket ändå! :-D
  Klart dans räknas. ;-)

  SvaraRadera
 3. Yes helgen har varit super, träning, kalas och slapp seg söndag tillsammans med familjen;0)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad spännande med lägenhetsspanande! Var vill ni bo? Min helg spenderades i stugan. Himla skönt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kollar mest i Hammarbyhöjden och runt däromkring. Kransen, Aspudden och Gröndal är också fint men det känns lite mera off. Egentligen är det ju inte det utan det är nog bara för att jag är van att bo på andra sidan, jag bor för närvarande i närheten av Skanstull.

   Radera