onsdag 22 maj 2013

Träningsvärk och torka

Hej bloggisar!

Har varit lite torka här på bloggen den senaste tiden. Dels känner jag mig överlag lite ur balans för tillfället, det är sömnbrist som ställer till det lite för mig, dessutom har jag inte haft någon bloggmotivation. Förhoppningsvis kommer den tillbaka för jag känner inte heller för att sluta blogga. Det kan ju gå lite upp och ner med bloggmotivationen, känner ni igen det eller finns motivationen alltid där för er andra som bloggar?

För övrigt så vaknade jag upp med grym träningsvärk i ben och framförallt rupman idag efter benpasset på gymmet igår. Så skönt! Jag har äntligen börjat att lägga på rejält med vikter igen, yey i am back! : )

10 kommentarer:

 1. Min motivation går också upp och ned, särskilt under sommaren då jag hellre är ute än sitter framför datorn, fia fit tog ju semester under förra sommaren från bloggen, funderar på om jag ska göra det i år... vi får se.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan vara skönt med ett totalt break, jag gjorde ju det när jag var i Thailand i höstas. Blir nog lite mindre inlägg för mig i sommar.
   Kram

   Radera
 2. Jag känner igen mig. Men för mig handlar det främst om att tiden inte räcker till, jag vill oftast blogga, men jag hinner inte alltid med i den mån jag önskar. Men det är väl som det mesta, ibland räcker inte ork eller motivation till, och då får man lyssna på det och fortsätta när motivationen är tillbaka.

  Skönt att du känner att du är tillbaka träningsmässigt iallafall :) Toppen ju!

  Spännande att titta på lägenheter. Har ni hittat nåt ni gillar hittills?

  Förresten, hur går det med kostrådgivningen o så på jobbet? Är det igång fortfarande? :)

  Hoppas du har en bra dag!
  Kramkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi hittade en i söndags som vi gillade. Budade på den igår men tyvärr blev den alldeles för dyr, fler än vi som gillade den. ; )

   Det går jättebra med kostrådgivningen, jag har haft fullt sen jag började. : ) De flesta går två gånger men vill de/behöver de får de komma ännu fler gånger. Har haft alla möjliga problem (sockerberoende, matsmältningsproblem, IBS, viktminsking), det är bra då jag lär mig mycket under tiden. : )
   Tänkte ta en paus under juli/augusti men fortsätter sen till hösten. Jag är verkligen tacksam att jag fått denna möjlighet!

   Ha en fin dag du med!
   Kram

   Radera
 3. Känner definitivt igen mig.
  Det beror dels på motivation och sedan om man har något att skriva om. Ibland hinner jag inte skriva ner allt som rör sig i huvudet, medans andra veckor har man INGA idéer alls... Haha! :-D

  SvaraRadera
 4. Men härligt, välkommen tillbaka. ;) Finns inget skönare än att känna sig stark. :)

  Självklart är motivationen till bloggen sådant som kommer och går. Men det är helt okej tycker jag. :)

  SvaraRadera
 5. Motivationen pendlar hela tiden!! Hänger för mig ihop med hälsan, mår jag bra så är det roligt att bl a blogga men har man en svacka känns det inte lika kul. Men allt hänger ju ihop, när jag är krasslig så är ju inget kul, inte laga mat och man kan inte träna..
  Men svårare att "pausa" än jag trodde, har liksom ändå svårt att slita mig!
  Tyvärr, tror kanske det är hälsosamt ibland!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så.
   Jag lyckades ju koppla bort bloggen när jag var i Thailand i höstas. Det var rätt skönt fast från början kändes det lite konstigt, som att man missade nåt. haha!

   Radera