fredag 31 maj 2013

Helg

Härligt med fredag, startade dessutom dagen på bästa sätt; gymmet!

Vaknade med skön träningsvärk i bröst och armar från gårdagens morgonpass. Brukar inte gymma två mornar i rad men början av veckan var lite seg tränigsmässigt så jag fick ta igen det nu. Noterade dock att medan jag var pigg och lätt i kroppen igår och kunde köra på rätt hårt så var jag seg och tung i kroppen idag då det var benens tur att få jobba. Blev rätt så lång vila mellan varje set...

Jag kan ialla fall konstatera att hur tungt det än känns under passet så är känslan efteråt alltid lika skön!

Hoppas på bra väder i helgen så att vi kan ta årets permiärtur med båten. Ser lite osäkert ut men ofta är ju vädret bättre i skärgården. Egenligen skulle man ha varit i Piteå nu, dom har ju haft kanonväder ett bra tag nu, igår när jag pratade med pappa så var det 28 grader i skuggan, längtar upp dit och bara ligga på bryggan och slappa. Snart så....

Om det inte blir båt tänkte jag gå och titta på Stockholm maraton och heja på bland annat en tremänning och mammaspring.

Vad har ni för planer i helgen?

5 kommentarer:

 1. Det är inte ofta jag får till morgonpass nu för tiden, men när det väl händer är det alltid lika härligt.
  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Så härligt :) Ha en fin dag. kraaam

  SvaraRadera
 3. Jag håller med om att det alltså är lite extra utmanande att träna med träningsvärk i kroppen. Men skönt efteråt som du säger :)
  Här har det varit sjukstuga under lördagen och pysslat om sjuka sambon. Idag blev det en trög löprunda och nu väntar nog lite shopping :)
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni kom iväg med båten. I Göteborg har det iallafall vart toppenväder i helgen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inte, lördagen började bra men sen blev det riktigt skyfall. Söndagen var kanonfin men då hade vi redan andra planer..

   Radera