måndag 6 maj 2013

Ny vecka

med nya träningsmöjligheter! Har, som vanligt, gjort ett preliminärt träningsupplägg för veckan i min kalender. Blir lite blandad träning för både kropp och själ. Börjar med min yogakurs ikväll. Fick även öva på andningen igår då vi flög hem från norrland, sista 10 minuterna var det rätt så blåsigt och med det en hel del turbulens. Tycker att det är lite obehagligt så jag försökte att fokusera på andningen. : )

Denna vecka är också den kort även fast jag ska jobba på fredag. Skönt med alla dessa lediga dagar om än det blir lite hattigt, men det kan man ju leva med. : )


Vad händer hos er i veckan?

8 kommentarer:

 1. Låter skönt med yoga.
  Här blir det nog en lugn kväll. Behöver vila efter gårdagens långpass. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar egentligen att bara ta det lungt efter jobbet på måndagar men nu råkar min yogakurs ligga på just den dagen så det är bara att samla krafter, när jag väl är där är det skönt. : )

   Radera
 2. Usch ja.. gillar inte heller flyga när det är lite turbulent .. Och på onsdag flyger jag till Barcelona för 5 dagar .. =/
  Men det går säkert bra!
  Skönt med yoga, fick till ett pass jag igår igen . Nu äntligen känner jag mig bra i axeln med! Och just ont i axel och yoga går ju inte ihop ..
  Ha det så bra!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å vad roligt med en weekend-resa. Hoppas att ni får det jättebra! : )
   Skönt att du är bra i axeln! Jag har oxå ont i axeln till och från så jag brukar vara försiktig i vissa rörelser...
   Kram

   Radera
 3. =) Härligt. Kul med planering, och framför allt ett varierande schema :). Landade du vid 18-tiden?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, vi landade vid 16.30-tiden.

   Radera
 4. Yes, ny vecka, nya möjligheter! :) Här hoppas jag framför allt på att hålla borta förkylningen som börja komma krypandes..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller tummarna att du lyckas! : )

   Radera