onsdag 1 maj 2013

Träningsstatus

Förra veckan blev det inte så mycket träning. Kände mig trött och lite nedstämd (mina elaka hormoner som spökar). Det är i och för sig då som man verkligen behöver träningen som mest men jag hade ingen ork att ta mig till gymmet. Däremot blev det några yogapass och 3 powerwalks. Kände att jag mådde mycket bättre de dagar jag tog mig ut och promenerade. Det är fantastiskt vad rörelse gör med kropp och själ, även om det "bara" är i form av powerwalkande.

Denna veckan är jag åter på banan. Hittills har jag kört asthanga yoga i måndags, styrketräning i tisdags och ett styrkepass idag. Vi har fixat iordning båten idag och när vi var klara så skulle jag åka till Sats och träna medans R och hans pappa sjösatte båten. När jag kom till Sats så var det stängt, typiskt. Istället tränade jag ett kort pass hemma hos R's föräldrar.

Imorgon har jag planerat in en pw på morgonen innan jobbet. Jobbar halvdag imorgon, sedan bär det av till Piteå för att begrava farmor på fredag. Då gäller det att samla all positiv kraft som går, något man alltid vet att man får av träning.
Vad tränar ni i veckan?

3 kommentarer:

 1. Trist att dom håller stängt en dag som denna. Jag hade gärna tränat :).

  SvaraRadera
 2. Visst är det tråkigt när man känners sig opepp till träning. Har ju också haft en svacka .. lite vårdepression misstänker jag. Känner mig lite mer ok nu dock.
  Har ju börjat våran trädgårdscirkel nu med grannarna. Riktigt kul!
  PW är skönt och ibland fullt tillräckligt!
  Tråkigt med begravning men kan också bli en fin stund.
  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Att röra sig gör verkligen susen. Man behöver inte alltid bli svettig eller supertrött av träningen. Nu när solen har börjat titta fram kan ju bara en sån sak som att få komma ut i den göra stor skillnad :) Och yogapass är inte fy skam som träning det heller. Tycker det låter som en bra träningsvecka :)

  Sorgligt med begravningen, men skönt att få det avslutet. Kram på dig!

  Dör min del blir det mycket spinning den här veckan :) Men även styrketräning och förhoppningsvis en till löptur innan veckan är slut. :)

  Kram

  SvaraRadera