torsdag 4 april 2013

Kommentarer

Jag har tänkt på en sak gällande kommentarsfältet. Jag fösöker att för det mesta svara på alla kommentarer, däremot så skickas ju inget mail när man har svarat på kommentarer i blogger. Går ni tillbaka och läser svaren? Jag brukar nämligen själv inte komma ihåg att göra det på de bloggar där jag inte får ett mail. Bättre är det när man får ett mail med att kommentaren har besvarats. Då blir det mer en dialog mellan alla bloggvänner.

Kanske borde byta bloggportal, samtidigt känns det lite bökigt. När jag börjde blogga hade jag ingen aning om vilka bloggportaler som fanns eller vilka som var bättre/sämre. Har för övrigt fortfarande inte det. Tips?

5 kommentarer:

 1. Jag brukar gå tillbaka och läsa, men tänk så många mail man skulle få annars....

  SvaraRadera
 2. Jag går tillbaka och läser om jag kommer ihåg det vilket är ungefär hälften av gångerna. I Wordpress som jag använder numera går det att klicka i att man vill bli uppdaterad på vidare svar.

  SvaraRadera
 3. Inte alltid jag går tillbaka och läser, men har jag frågot eller skrivit något särskilt som jag "förväntar" mig (förstå mig rätt) svar på så kikat jag tillbaka.

  Säger som ovan; blir ju massa mail annars.
  Sedan trivs jag jättebra med bytet från blogger, till wordpress. Men det är ju av andra anledningar. :-)

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Jag brukar gå tillbaka, särskilt om jag ställer en fråga.
  Men visst är det bra med ett mail när svar ges för iaf jag ger ganska mycket kommenterer ..
  Är ju så roligt att få!!
  =)

  SvaraRadera
 5. Det är lite olika det där, men de bloggar som jag läser regelbundet hittar jag ju tillbaka till när jag ställer frågor eller så, oftast iallafall. Men det är lätt att det trillar ur hjärnan också...

  SvaraRadera