torsdag 11 april 2013

Smått och gott

Jag har redan skrivit om den gröna samt vita bönpastan. Häromdagen testade jag även den svarta bönpastan.  Den var också god. Inte så jättemycket smak men ändå begärlig på nåt vis. : ) R gillade också den, alltid ett gott betyg. : )


Eftersom den började ta slut så cyklade jag förbi hälsokosten och köpte ett till paket samt passade på att köpa lite annat smått och gott; nyponskalmjöl för att baka glutenfritt bröd, ett paket av de nyttiga chiafröna eftersom det nuvarande paketet börjar ta slut och rawtella som jag länge varit sugen på att pröva. Det är inte alltid billigt att leva hälsosamt. Nedanstående varor kostade mig 350 kronor....Hämtade även ut ett paket med ytterligre en variant på glutenfri pasta som jag beställt från Glutenfrid.


6 kommentarer:

 1. Jag är supernyfiken på bönpastan, ska snart till Sthlm, hoppas hitta den där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annars finns den att köpa på nätet, exempelvis bodystore

   Radera
 2. Spännande saker!! Ja det är inte billiga saker. Vill gärna höra vad du tyckte om Rawtella, antar att det är raw nutella typ. Har testat att göra själv, blev gott men möglade efter några dagar (kanske 4-5)!? Vet inte vad felet var. Nötterna hade legat i blöt många timmar den gången. Gjorde sen en gång utan blötläggning och den höll tills jag åt upp den (säkert 2 veckor.. )
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar vanlig nutella men äter det nästan aldrig eftersom det inte är speciellt nyttigt. Först tyckte jag att denna smakade skit rent ut sakt men efter några skedar (teskedar ; ) så tog den sig. Gott att ta en liten sked efter maten om man är sugen på nåt. Dock tycker jag fortafarande att den "riktigta" nutellan är betydligt godare. : ) Ska testa göra egen nån gång. Hm, skumt att din möglade så snabbt....

   Radera
 3. Asså bönpasta låter ju toppen. Måste se om jag kan hitta det någonstans. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns att beställa på nätet, bland annat bodystore.

   Radera