tisdag 30 april 2013

Slutsquattat

Jag har tyvärr avbrutit min squats-utmaning. Jag kom fram till dag 17 av 30. Jag hatar att avbryta utmaningar men jag började att få ont i ett knä och tyckte inte att det var värt att fortsätta, det räcker med de skador jag redan har. Jag kände av det redan efter dag 10 eller nåt sånt men fortsatte ändå. Knäna är något jag aldrig har haft problem med och jag vill gärna att det ska fortsätta vara så.

Egentligen säger det ju sig självt att det inte kan vara bra att göra så mycket av något nästan varje dag, ändå kunde jag inte låta bli att hoppa på utmaningen.

En del av mig ville verkligen fullfölja utmaningen, jag har svårt att lämna saker halvgjorda, men samtidigt är jag faktiskt så pass klok att jag lyssnar på kroppen (för det mesta). Så jag bestämmer mig för att tacka mig själv för att jag tar hand om mig själv istället för att gräma mig och sedan kanske gå runt med onda benhinnor OCH onda knän...


6 kommentarer:

 1. Bra att du lyssnar på kroppen. Det är viktigt !!

  SvaraRadera
 2. Bra att du lyssnar! Åh jag förstår att det är svårt att avbryta en utmaning men jag tror du gjorde rätt. Inte kul att dra på dig någon mer skada när benhinnorna snart är bra kanske...

  SvaraRadera
 3. Mycket klokt av dig. Kroppen vet. :) Och 17 dagar är väl jäkla bra det också. Det tycker jag. :)

  SvaraRadera
 4. Viktigt att lyssna på kroppen, man har bara en. Stor klapp på axeln. :-)

  SvaraRadera
 5. Bra gjort! Jag vet precis hur du känner. Det är så himla tråkigt att behöva avbryta en utmaning. Men det är inte värt det om man känner att kroppen inte pallar. Så som sagt, bra gjort! Förebild!

  SvaraRadera
 6. Bra att du stannar till och tar det lugnare. Är så lätt att bara köra på och så blir allt bara värre.
  :)

  SvaraRadera