måndag 24 juni 2013

Nödmat

Jag har inte bara bloggtorka utan jag har också torka när det kommer till matlagning. Har blivit mycket hämtmat på sistone, har dock försökt att välja hälsosamma alternativ såsom sallader och liknande. När vi flyttar till hösten blir det nya tag och ordning på torpet. Just nu har jag så liten frys att det inte går att ha massa mat hemma och dessutom är köket också mini och ingen höjdare för matlagning.

Jag brukar för det mesta ha med mig matlåda till jobbet och om jag inte har någon låda att ta med så tar jag ibland till min nödmat som är makgrill på burk, jag kombinerar det med till exempel bulgur, quinnoa och sallad. Dagens kombo bestod av makgrill, bönpasta, sallad och keso. Riktigt gott faktiskt.

Äter ni ute eller tar med matlåda till jobbet?

7 kommentarer:

 1. Ser riktigt gott ut, har ännu inte hittat bönpasta i någon butik här i Linköping. Var köper du din? Ska ju till Stockholm snart.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar köpa på en hälsokostaffär som heter Gryningen och ligger på Folkunggagatan 68 på Söder.

   http://www.gryningen.eu/

   Radera
  2. Jag har även beställt via bodystore en gång.

   http://www.bodystore.com/

   Radera
  3. det går också att beställa direkt från www.alaeco.se

   Radera
  4. det går också att beställa direkt från www.alaeco.se

   Radera
 2. Till jobbet har jag alltid med mig lunch. Har bara 30 min lunch så hinner inte äta ute, gillar faktiskt dessutom min egen mat mer än lunchrestaurangernas! ;)
  Men har också kommit till torka, både gällande mat & blogg!
  Tur det finns så mycket roligare saker att göra nu på sommaren!
  =)

  SvaraRadera
 3. Jag försöker ha med mig matlåda både för att ha koll på exakt vad jag stoppar i mig men också för att det är billigare. Åh så går det snabbare så man kommer hem fortare. Men jag lyckas ofta bara till 50-60%... För är man ensam kvar på kontoret så är det ju så trist så då brukar jag spara matlådan och hänga med kollegorna ut.

  SvaraRadera