tisdag 7 maj 2013

Kasslergryta

Kassler är något som jag inte äter så ofta men häromdagen stekte jag upp kassler tillsammans med lite olika grönsaker och blandade sedan i ädelost och grädde. Snabblagat och dessutom blev det riktigt gott. Åt det tillsammans med sötpotatis, lite skum kombination men det funkade. Annars är det nog gott med pasta till.



Brukar ni äta kassler?

16 kommentarer:

  1. Äter inte heller kassler särskilt ofta men detta lät super gott

    SvaraRadera
  2. Men åååh va gott! Detta måste jag testa!! :D

    SvaraRadera
  3. Detta lät inte alls dumt. Kassler har jag helt glömt bort !!!

    SvaraRadera
  4. Nja, kassler äter jag sällan. Men ditt recept lät gott. Hur har du fixat sötpotatisen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har haft den i ugnen med olja och flingsalt. Älskar sötpotatis och skulle nästan kunna leva på det. : )

      Radera
  5. Kassler var länge sen jag åt. Men det är smidigt att ha i ex gratänger.
    Är ju snabbt & lätt att laga. Detta ser gott ut!!
    =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är inte så ofta jag äter heller men ibland är det gott. : )

      Radera
  6. Vad gott det låter! Äter typ aldrig kassler, men jag har nåt minne av att kassler och ädelost är supergott.

    SvaraRadera
  7. Mm, det lät gott! :) Såg gott ut också!
    Händer allt mer sällan att jag äter kassler. Blir oftast nöt, kyckling eller fisk numer. Men jag gillar det då o då. Brukar göra en kassler- och kesogratäng som jag är riktigt förtjust i bland annat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här men ibland är det gott med nåt annat än kyckling och fisk, då är det bra att ta till nåt annat om motivationen tryter. ; )

      Radera
  8. Älskar kassler! Bra mat, nyttigt, bra pris och gott. mmm!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man kanske borde äta det oftare....

      Radera