onsdag 15 maj 2013

Snabbmat

Lax är perfekt snabbmat och det jag oftast lagar om jag vill att det ska gå fort. En bonus är ju att det dessutom är så himla gott.

För några dagar sen gjorde jag lax där jag smetade på en röra gjord av: 1 msk olivolja, 1 msk dijonsenap, 1 hackad vitlöksklyfta, oregano, salt, 5-peppar och hackade valnötter.
"Receptet" hittade jag hos Maria, som för övrigt är en jättebra receptbank. ; )

Jag langade in laxen i ugnen tillsammans med färsk broccoli, körsbärstomater samt frysta grönsaker som jag haft länge i frysen och ville bli av med. Snabbare kan det knappast bli. : )

3 kommentarer:

  1. Ser gott ut !! ;)
    Varit sugen på lax i flera dagar, får nog bli något sådant snart!
    :)

    SvaraRadera
  2. Lax är aldrig fel. Smart där att ha frysta grönsaker redo i frysen. Varför göra det komplicerat när man kan få en bra måltid utan krussiduller? :)

    SvaraRadera