onsdag 19 december 2012

Träningsjulklapp

Julklappen från mitt jobb i år var ett gåvokort där man själv fick välja någon grej. Det fanns bland annat böcker, dvd, skålar, glas, fritidsprodukter och lite annat. Först tänkte jag välja en ungstermometer då jag inte äger en sådan men sen ändrade jag mig och beställde istället ett Casall Hopprep och Exetube. Jag tänkte att jag får mer användning av dessa då jag tränar oftare än jag lagar stek i ugnen. ; ) Det är perfekt att ha med när man reser. Jag har sedan tidigare ett gummiband som har följt med på många resor och det börjar att bli riktigt slitet....

Har ni fått någon julklapp från jobbet?



12 kommentarer:

  1. Gud vilken bra present. Jag vill också ha =) Ska bli spännande att se vad vi får.

    SvaraRadera
  2. Träningsjulklappar är ju det bästa! Vi fick något liknande förra året och då valde jag en kettlebell. I år kör jag ju eget så då får jag inga julklappar :(

    SvaraRadera
  3. Nä inga julklappar här! Men du vad är Exetube? Är det där ett speciellt bra hopprep eller fungerar det att ta kidsens och skutta loss lite?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Extube är ett träningsgummiband. Det funkar lika bra med kidsens! : )

      Radera
  4. Åh toppen ju. Har både extube och hopprep som jag köpte till semestern i somras. Man kan göra hur mycket som helst och det tar ingen plats. :) Hopprep är dessutom himla kul! Körde massa varianter på träningen i morse. Veva framåt samtidigt som man för flyttar sig framåt och bakåt, sen veva bakåt samtidigt som man förflyttar sig framåt och bakåt. Sen en vanlig en kors. Och såklart dubbel hopp eller double under som det heter i crossfit världen. :)

    SvaraRadera
  5. Gummiband skulle jag också vilja ha. Jag har upptäckt hur stel jag är och skulle behöva träna mer rörelse och då passar det redskapet bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är bra till mycket och tar ingen plats.

      Radera
  6. nämen.. vilken bra julklapp!

    sv: ja, visst hade en solresa lockat betydligt mer än tvättstugan :D

    SvaraRadera
  7. Bra när man kan välja sin julklapp själv. Perfekt att ha med de där träningsredskapen på resa!

    SvaraRadera