tisdag 19 mars 2013

Yoga utan yoga

Jag var hos kiropraktorn igår och han avrådde mig från att träna även denna vecka...Enligt honom har det blivit bättre men det krävs ytterligare några behandlingar (har hittills varit där 3 gånger). Jag tycker själv att det känns lite bättre i benen, provade att promenera till jobbet igår och idag, det funkade bra, blev inte värre i alla fall. Vilken fröjd att röra lite på sig!! : )

Igår var det ju måndag vilket innebär yogakurs för min del. Har sedan jag blev skadad missat två gånger så jag bestämde mig för att gå dit trots att jag inte kunde vara med och yoga som vanligt. Det var en specialklass med tema lyft och bandas (kroppslås). Hängde med lite i början i den mån det var möjligt sedan gjorde jag ett avslappningsprogram. Det var skönt att bara vistas i en rofyllda yogasalen och sträcka ut kroppen lite.

10 kommentarer:

 1. Skönt ... skulle behöva yoga för just nu känner jag mig stelare än någonsin. Men faktum är ju att just yoga är nog det svåraste av alla "träningspass" vid förkylning. Kan inte andas ordentligt och om jag yoga-andas framkallas hostan .. men det hade varit behövligt. Får ta och sträcka ut lite hemma istället där jag inte stör någon med hostan ..
  Hoppas kiropraktorn kan hjälpa dig fullt ut nu!
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Besvärligt med alla åkommor. : ( Hoppas att du blir frisk snart!

   Radera
 2. Skönt att ändå vara på plats och suga åt sig lite av den härliga känslan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bättre än inget i alla fall!

   Radera
 3. Vad tråkigt att du fortfarande har ont. Håller tummarna att det vänder nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Dessvärre känns det värre idag, så surt!!

   Radera
 4. Jag är fortfarande nyfiken på VAD det är (enligt kiropraktorn) som har blivit bättre? Vad är det som är stelt/låst (eller vad det nu är)? *nyfiken* :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tänkte på dig idag när jag var hos kiropraktorn. : )Jag frågade massor men när jag gick därifrån har jag i alla fall inte förstått vad han sagt fast jag tror det medan han pratar. : ) Han säger i alla fall att det är låsningar som har blivit bättre så jag borde inte ha lika ont tycker han(har haft ondare idag) men att det tillfälligt kan bli ont när jag just har varit hos honom och blivit knäckt. Han tyckte att jag skulle köra en voltarenkur i en vecka och så ska jag vila från knäckning en vecka eftersom hans teori är att det också är inflammerat. Blev du nåt klokare? haha

   Radera
 5. Men fy, jag har inte alls hängt med. Är du skadad? Stackare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, tyvärr! Hela jag känns det som... Först fick jag problem med benen, främst vaderna men det går hela vägen upp till höfterna. Sedan fick jag ont i nacke/rygg/arm..... : ( Inne på 4:e veckan utan träning, hemskt är vad det är!

   Radera