fredag 1 mars 2013

Önskas - ny kropp!

Planen för veckan var ju att köra lugnare yoga och styrketräning för överkroppen eftersom jag har ont i vaderna. Tyvärr så har det inte blivit något mer pass för mig sedan i tisdags eftersom jag i onsdags vaknade upp med smärta i axel, rygg och insida arm. Kunde det inte räcka med benont?!? Snacka om att kroppen är i obalans.... Jag har tidigare haft problem med axeln men inte så här att det spridit sig mot rygg och arm. Just nu gör det jäkligt ont från nacken ut i arm och ner i hela ryggen. Funderar på att gå till naprapat eller kiropraktor men kanske ska vänta tills efter ayurveda massagen, den kanske hjälper....

Känner mig en aning nedslagen men en liten tröst är att benen känns en smula bättre....och så försöker jag tänka att det är ett tecken på att kroppen behöver vila helt, eller nåt. ; )

Annars inte så mycket nytt, förutom att ni nu även hittar min blogg hos www.alltomkosttillskott.com, Sveriges största prisjämförelsesajt gällande kosttillskott. Kika in där vetja. : )Önskar er en fin fredag!

8 kommentarer:

 1. Aj, aj, aj.... låter inte bra alls.
  Hoppas att du är ok snart.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Men din stackare! :-((
  Hoppas verkligen massagen hjälper. Sen tycker jag nästan du bör kolla upp det hos naprapat eller liknande också. Jag var hos en för ett år sen och det gjorde underverk. Kan ju sitta i kotorna och inte bara i muskulaturen menar jag.

  Håller tummarna!
  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en ny kropp vore på sin plats. Jag har bokat tid hos kiropraktor på måndag..
   Kram

   Radera
 3. Vad kul att du "dubbelbloggar"! Hoppas du får en riktigt fin helg!

  SvaraRadera
 4. Nej. Stackare !! Sicken otur du har...
  Hoppas verkligen att du får hålla dig "hel" framöver...kraam till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jäkla skit. Aja, kiropraktor och massage inbokad nästa vecka.
   Kram

   Radera