fredag 15 mars 2013

Träningssug!!!

Snart har det gått tre hela veckor utan träning, ni kan ju förstå att jag är sugen, det sprätter rejält i träningsnerven! Inte blir det bättre av att jag läser massa bloggar där alla skriver om träning (självförvållat jag vet, men jag kan inte låta bli..).
Har ju inte ens promenerat längre än till och från bussen så jag känner mig totalt förslappad och det känns som att musklerna förtvinar...fast förhoppningsvis tar det längre tid än så.... ; )

Det konstiga är att ena dagen känns benen helt bra för att nästa dag göra ont igen utan att jag har gjort något speciellt, samma med rygg/axel/nacke. Var hos kiropraktorn igår och jag frågade om han tyckte att jag snart kunde börja träna igen, svaret blev att jag ialla fall skulle fortsätta att vila denna vecka så får vi se sen. Ska till honom igen på måndag och onsdag.

Aja, jag får helt enkelt ha tålamod och ladda tills jag kan träna igen!

8 kommentarer:

 1. Även om kroppen mår bra av vila så är det ofta inte så roligt för psyket .. lider med dig!! Hoppas du snart får bukt med det.
  Själv inte tränat sen i månd, åkt på en dunderförkylning TILL med halsont. Dessutom ont i benhinnor (som vanligt!!) tog min 4:e laser idag, ska på måndag med. Känns något bättre men blir det inte bättre efter nästa ska vi nog gå vidare. Förmodligen till ortoped för att mäta om hinnorna runt musklerna är för trånga .. Går att åtgärda isf med lätt operation.
  Ha en fin fredag!
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, man behöver sina endorfiner. : ) Promenerade till jobbet i morse (bara ca 25-30 minuters promenad men ändå) och det kändes ok så kanske går det och rätt håll...

   Radera
 2. FÖrstår att du måste vara träningssugen. Men det verkar som din kropp är i stort behov av vila just nu och tre veckor är ju faktiskt ingen ting även om det känns som en evighet när man är mitt uppe i det.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, men ändå så frustrerande...

   Radera
 3. Mm, förstår att du är sugen. Men du får suga på karamellen ett tag till :) Hur funkar promenader?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte testat utan kört helt vila. Imorse promenerade jag dock till jobbet, kändes ok.

   Radera
 4. Förstår verkligen din frustration... :-((

  Vad säger kiropraktorn mer då? (Än typ "vänta och se"?) Du har blivit "tillknäckt" fler gånger nu va? Vad menar de med att problemen förmodligen sitter i ländryggen? Muskulärt? Eller skelettet...?

  Massor av kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara blivit knäckt två gånger eftersom jag blev sjuk och var sjuk måndag samt fredag vilket var just de två dagarna som jag skulle till honom. Idag blir tredje gången.

   Radera