måndag 25 februari 2013

Helgen

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Min helg var bra, i lördags träffade jag upp några fina vänner och så spenderade vi eftermiddagen/kvällen på Selma City spa som ligger inne i Clarion Hotel Sign.

Vi badade i utomhuspoolen som ligger högst upp på taket, bastade, drack bubbel och pratade om livet. : ) Riktigt mysigt, däremot blev jag lite besviken på spat. Trodde att det skulle vara lite större med exempelvis fler bastus, större relaxavdelning och fler duschar (fanns bara två och det var mycket folk så det blev en del väntande). Det som fanns var en pool, en bastu, en relaxavdelning utan några sköna "relaxsängar" och ett litet gym. That's it. Däremot kan jag tänka mig att det är härligt att sitta ute på terassen på sommaren och titta ut över vattnet.


6 kommentarer:

 1. Låter härligt. Synd att det var så "litet" .. har haft lite funderingar att åka dit. Men är man "bortskämd" med Tylösand kanske man skulle bli väldigt besviken!? Vore väl isf för att just kombinera Stockholmsbesök med spa !??
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror att du skulle bli besviken. Satsa heller på Sturebadet, har inte själv varit där men hört att det ska vara riktigt bra om än att det kan vara ganska mycket folk där vissa tider/dagar.

   Radera
 2. Men ändå, vad skönt att "komma bort" på det där sättet :-) Men den där takterassen, hade den gemensam bastu eller var det uppdelat för tjejer och killar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ändå skönt trots omständigheter. Det var gemensam bastu.

   Radera
 3. Åh, det låter verkligen toppen det där! Tråkigt att det inte uppfyllde förväntningarna med utrymmet. Men, det är ju sånt där man sällan vet i förväg.
  Jag har haft en toppenhelg. Verkar som din varit densamma. Hur känns dina ben nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aa, ändå skönt att bara slappa en eftermiddag. : )
   Benen är ungefär desamma. Går på en iprenkur nu och vilar. : ( Hoppas verkligen att det känns bättre snart. Vill träna!

   Radera