torsdag 7 februari 2013

Kräkpass

Körde med PT igår, och vilket pass säger jag bara, jag var verkligen helt slut efteråt, skönt!

Vi började med en wod som heter Cindy och består av:

5 Pull-ups
10 Armhävningar
15 Squats

Detta så många varv som möjligt på 20 minuter. My gaad så jobbigt, jag var trött efter bara några varv... när tiden var slut hade jag gjort 12 varv. Jag gjorde pull ups med ett gummiband under foten men ändå hade jag problem att komma upp efter de 2 första varven, jag måste verkligen jobba på pull-ups!

Efter den wod:en var jag härligt trött men inte var det slut då inte, utan då var det dags för tabataintervaller på löpbandet. Springa det snabbaste jag kunde i 20 sek, vila 10 sek och upprepa 8 gånger. Det handlar ju bara om totalt 4 minuter och det låter ju inte mycket men eftersom jag redan var rätt så trött så var de långt ifrån en lek för mig!! Jag har tidigare skrivit om att min svaghet är att springa snabbt. Jag springer milen på ungefär 1 timma och 5 km på 30 min. Då är jag inte jättetrött när jag kommer fram men så fort jag ökar eller kör intervaller tar det liksom stopp, jag orkar inte... Exakt det hände igår, jag höll på att svimma/kräkas, på riktigt!!!

Ändå skönt efteråt att pressa sig själv på det sättet, skulle aldrig ha gjort det om jag var ensam. Jag var verkligen utanför min comforte zone igår! : D

5 kommentarer:

 1. Kul upplägg och jag förstår att det var sjukt jobbigt!

  SvaraRadera
 2. Oj vilket pass!! Har sparat "Cindy" i min "to do" sedan länge men inte blivit av än. (Pull-Ups är så svårt..) Och intervaller efter det!!
  Förstår att du fick kräkkänslor ..
  :)

  SvaraRadera
 3. Låter som ett härligt pass :)!! Och kul att gå utanför komfortzonen, det är då resultaten kommer.

  SvaraRadera
 4. Wow, det låter verkligen galet jobbigt! Men skönt att ha någon som pushar en, för som du säger det är verkligen svårt att göra det helt själv. Dessutom finns det väl inga pass man är så nöjd med som just såna pass där man verkligen tagit ut sig :)
  Jag har också svårt för att springa snabbt. Explosivitet är verkligen inte min grej.. Bra jobbat med passet :D

  Sv. Tack! :)
  Ja, du det har länge känts omöjligt för mig med. Dock har det känts ett tag att det inte är mycket som fattas för att göra chinsen själv. Och ja, plötsligt händer det ;) Jag började träna för att kunna gör just chins för ca 3 år sen. Så, ja det tar sin tid. Har visserligen gjort några förut, men sen gått tillbaka till noll. Så det krävs mycket träning och variation tror jag. Olika grepp och olika sorts assist är nog att rekommendera. Så det är bara att nöta, nöta, nöta. :)

  SvaraRadera
 5. Gött jobbat! Och så roligt! :D Jag är lite tvärt om, väljer intervaller eller rusher framför långa distanser any time. ;)

  SvaraRadera