måndag 28 januari 2013

Födelsedagslek

I lördags firade jag min födelsedag tillsammans med mina vänner. Vi var 15 stycken glada som möttes upp på Ugglan Boule & Bar på söder. Eftermiddagen startade med rundpingis. När vi spelat i nästan två timmar så passade det bra att äta, det blev i form av buffé. Maten var ingen gourmet direkt men ändå helt ok, det fanns lite av varje att välja på, vi gick ju till stället för pingisen skull, inte för matens. Jag har inte spelat pingis sedan skoltiden vilket var väldigt många år sedan och det var mycket roligare än vad jag minns, vi hade jätteskoj allihopa!

Jag kan verkligen rekommendera stället, kul att gå till om man vill göra någon aktivitet tillsammans med vänner. De har förutom pings bla. boule, biljard, airhockey och mycket mer. Gå gärna in och kolla deras hemsida om ni blir sugna på att leka. : )
Jag tog lite bilder för att visa er hur det ser ut, jag och R var först på plats när de öppnade därav lite tomt med folk på bilderna.8 kommentarer:

 1. Kul, har inte heller spelat pingis sedan skoltiden, ändå har vi ett pingisbord i källaren... Kanske ska utmana mannen någon kväll

  SvaraRadera
 2. Vad kul att röra på sig lite innan maten! Pingis är ju så kul, det spelar vi ofta här hemma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var roligare än jag minns att jag tyckte när jag var yngre...

   Radera
 3. Stort grattis i efterskott!! :-)

  SvaraRadera
 4. Gud så roligt =) Det stället måste jag kolla upp...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, alla tyckte verkligen att det var skoj! : )

   Radera