torsdag 10 januari 2013

Första passet med PT

gick bra förutom att det ibland nästan kändes som att jag aldrig tränat förut, haha. Kan inte riktigt sätta fingret på varför men jag tror att det har att göra med små justeringar gällande tekniken.... I och för sig som Danijela sa; Det SKA kännas annorlunda när man kör med PT, alltid en liten tröst. ; )

Vi körde ben och bröst, relativt lungt men ändå så att det kändes en del och känns idag. Hon ville främst kolla lite hur jag ligger till och så. Hon använder sig en del av kettlebells, något jag aldrig tidigare kört med eftersom det inte riktigt tilltalar mig, vet inte varför det bara känns inte som "min grej". Men det är alltid kul att lära sig något nytt och variation är aldrig fel.

Tror att det kommer att vara väldigt givande och nyttigt att gå några gånger med PT. Även om jag har styrketränat i massvis med år lär man sig alltid nya saker och det finns alltid justeringar att jobba med, plus att man har någon som pressar en till det där lilla extra. Däremot känns det som att jag behöver fler än 3 gånger, hör ni det ni som tänker uppvakta mig på min födelsedag?! ; )

11 kommentarer:

 1. Åh, vad spännande att träna med en PT. Skulle jag också vilja testa nån gång. För att få lite nya tips och inspiration. Men det får vänta, ingenting för en student direkt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns kul! Men det kostar ju också en del...

   Radera
 2. Låter som om det var ett givande pass.
  Tack jag trodde jag var den enda som inte gått igång på kettlebells.

  SvaraRadera
 3. Woohoo..vad kul :). Mm, den känslan känner jag igen sedan jag hade PT. Men det lägger sig snart :) heja heja !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en kompis som oxå gått hos PT fast hon har tränat länge innan sa detsamma.

   Radera
 4. Jag har själv varit i PT-tankar just för att få ny kunskap och inspiration till träningen. Än så länge är det priset som håller mig tillbaka, så perfekt att få det i present som du! Ska bli kul att läsa om dina träningar.

  Söt bok längre ner i bloggen btw :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju priset som tar emot men det kan nog vara värt det, ialla fall under en period.
   Ja, visst är boken söt! : )

   Radera
 5. Det är det som är det svåra, att sluta när man har börjat. Framförallt när man får resultat. Hade min PT jag började träna med, inte flyttat hade jag lätt kört med henne fortfarande. Och detaljerna är det som gör det. Så är det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är synd att det är så dyrt men man lär sig ju mycket så man får ta med den kunskapen när man sen tränar ensam.

   Radera
 6. Ja visst är det härligt med ngn som pushar och som hjälper en? Jag har lärt mig massa nytt av min pt och han säger vad jag KAN när jag säger att "det där kommer aldrig gå" och visst - jag kan så mkt mer än vad jag tror ;)

  SvaraRadera