onsdag 9 januari 2013

Bästaste klappen

Jag har länge velat gå till en PT, främst för att få lite nytändning och att pressa mig själv lite mer. Känner inte riktigt att ekonomin har funnits/finns då jag går i terapi och även lägger en del pengar på mina hormonella besvär. (Linda, jag har inte glömt bort att jag lovat ett inägg om mina hormoner, det kommer förhoppningsvis innan sommaren....; ) ).

Nu har jag fått chansen att prova gå till en PT då jag har fått 3 PT-timmar i julklapp av R. Ska bli riktigt kul att testa och få lite ny inspiration. Känns det bra kanske det blir några fler gånger, vi får se...
I höstas kontaktade jag Lofsan gällande personlig träning med henne, hon sa då att det eventuellt skulle finnas plats att gå hos henne efter jul. Tyvärr har hon ju slutat på SATS och börjat på Rosa Skrot, synd! Har istället bokat tid med Danijela Hodges. I eftermiddag kör jag min första PT-timme, spännande! : )

6 kommentarer:

 1. Så skoj! Jag fick också fler timmar i julklapp - bästa klappen :)

  SvaraRadera
 2. :) wow...jag vill med !!!!

  SvaraRadera
 3. Vilken toppen present! Bra att få pepp och personligt utformat träningsprogram.

  sv: BRA att du beställt Vegokittet!! KRAM/finafrun.se

  SvaraRadera
 4. å så spännande, du måste berätta hur det var!

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt! Pengarna jag har lagt på mina PT-timmar är den bästa investeringen. Man lär sig så mycket och får verkligen en nytändning. Hoppas det var bra! :)

  SvaraRadera
 6. Så spännande!! Du måste berätta hur det var!?? Kanske vore något så man får sig en rejäl utmaning ..
  :)

  SvaraRadera