tisdag 8 januari 2013

Kyckling med getost

Gjorde denna enkla men goda kycklingrätt igår:

Kycklingfiléer
Chévrost
Färsk timjan
Körsbärstomater
Broccoli
Olivolja
1 skvätt vitt vin (jag använde matlagningsvin)

Skär tomaterna i halvor. Lägg dem och broccolin i en ungsfast form, lägg på kvistar av timjan. Salta och peppra.
Stek kycklingfiléerna så att dom får lite färg. Dela sedan på fileerna, salta och peppra och fyll dem med chévre och några kvistar timjan. Lägg filéerna ovan på grönsakerna, häll över olja och vin. In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
Jag åt kycklingen tillsammans med kokta grönsaker.

2 kommentarer:

  1. Guuud vad gott det låter!!! Älskar chévre :)

    SvaraRadera
  2. Håller med Sofia!! Älskar getost .. ser jättegott ut!

    SvaraRadera