tisdag 29 januari 2013

Off track

Mina senaste veckors träningsflow fick en kort paus på 4 dagar. Inte tränat sen i fredags, alltid bra med pauser men jag längtar efter träning! I lördags tog jag en vilodag och bara slappade efter en intensiv vecka och innan det var dags för pingisturnering, i söndags var jag lite bakis och trött efter lördagens festligheter, i måndags var jag fortfarande för trött för att orka göra någonting överhuvudtaget (förutom att gå till jobbet som en zombie), i morse hade jag ställt klockan för att gå upp och träna men det gick tyvärr bara inte, helt enkelt för trött då jag sov dåligt i natt. Det är bara att konstatera att jag är för gammal för att gå ut och komma hem sent! Tur som så händer det ju väldigt sällan nuförtiden. Jag kan ibland nästan bli lite bakis av två glas vin, det är sant! Eller bakis och bakis jag kan ialla fall känna av det och vara seg! Nu blev det väl i och för sig lite mer än två glas i lördags men ni kan ju tänka er hur dåligt jag mår av några fler glas om jag känner av efter två glas. ; ) Sen vet jag ju att träning brukar göra att man blir piggare (man ska ju inte träna dagen efter man druckit men jag pratar om 2 dagar efter) men ibland bara orkar man inte, då får det vara så.

Det får bli mera träning resten av veckan istället med start i morgon då jag har en pt timme inbokad, wohoo! Jag har ju använt mina 3 pt-timmar som jag fick i julklapp men jag har turen att ha så braiga kompisar som gett mig två pt timmar till i present, tack igen snälla! Fick även en timma av mina föräldrar så nu kan jag gå några gånger till, perfekt!

2 kommentarer:

  1. Jadu, ibland undrar jag hur jag orkade hålla igång med sena nätter och så träna dagen efter. Finns inte en chans att jag skulle klara det idag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är tur att det händer så sällan att man går ut! : )

      Radera