fredag 18 januari 2013

Andra gången

Godmorgon mina vänner! Härligt med fredag eller vad säger ni? Jag startade min morgon på SATS med lite styrketräning och sedan dessa intervaller på löpbandet.

Igår hade jag mitt andra PT-pass. Körde lite hårdare än första gången och jag blev rejält trött i rygg och axlar som stod på schemat. : )

Vi körde en cirkel med 4 olika övningar varav en pulshöjande, detta upprepades 5 gånger. Även igår jobbade vi lite med kettelbell, grrr inte min bästa vän men vem vet jag kanske till och med kommer att lära mig att gilla att köra med dom när jag har kört lite till med Danijela.
Efter cirkeln gjorde jag 3 pull ups med hjälp av henne, skulle aldrig ha klarat en själv, speciellt inte efter att redan har kört rätt så hårt med ryggen. Jag fick i läxa till nästa gång blev att öva på chinsen och mitt mål är att såsmåningom klara en själv. Vi avslutade passet med två olika versioner av plankan.

Jobbigt, svettigt och kul, som sig bör!

Riktigt roligt att köra med PT, det känns lite lyxigt att ha någon som säger vad man ska göra och som pushar en.

Ha en fin fredag!

9 kommentarer:

 1. Jag blir verkligen sugen på att testa att träna med en pt

  SvaraRadera
 2. Jag också! Jag funderar på att kanske boka in något pass framöver och se om det är för mig.

  SvaraRadera
 3. :) Härlig fredag, och tack för tipset på intervallpasset :).

  SvaraRadera
 4. Åhh vill också ha en PT !! ;)
  Ja någon gång ska jag unna mig det! Verkar toppen för lite ny inspriation.
  :)

  SvaraRadera
 5. Hejja dig med chinsen! :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Det låter grymt det där med PT. Jag har kört PT-online men aldrig i IRL. Funderar faktiskt på att testa några PT-pass, vore kul att peppa sig lite extra mycket och testa något nytt! =)

  //Frida
  Träning o Hälsa www.matsdotter.com

  SvaraRadera
 7. Vad härligt, låter som ett bra pass! Visst är det härligt med en PT. Och väldigt beroendeframkallande. ;)

  SvaraRadera
 8. SV: Ja det är grymt kul. Han som har det kallar det för typ "small group PT". Vi brukar vara mellan 2 och 5 pers. Perfekt. :) Dock så kör jag på ett riktigt PT-gym nu, så priserna där jämfört om jag kör på kedjan Sportlife som jag gjorde innan är ganska stor. Så trots att vi kör grupp nu, betalar jag typ samma som när jag hade en egen på Sportlife. Men det gör inget för det är så fantastiskt roligt. :)

  SvaraRadera
 9. härligt.. är ju den känslan vi, som arbetar med detta, vill att ni ska uppnå =D är ni lyckliga efter passet är vi det oxå=D

  SvaraRadera