onsdag 8 augusti 2012

Lättgjord fisksås

Igår blev det lax till middag, gott och enkelt att göra. Känns som att jag är extra trött nu första veckan efter min semester då är det skönt att slippa stå i köket hela kvällen.

Ett tips på en god vardagssås att ha till fisk som är väldigt lätt och går på en minut är en burk kesella som du blandar med rivet citronskal, lite svartpeppar och eventuellt lite salt. Klart!


7 kommentarer:

  1. Jag gör min sås på crème fraîche och har även i hackad dill. Vi ska äta den såsen ikväll till grillad lax. :)

    SvaraRadera
  2. Hm... det där lät ju enkelt och gott. Måste testa någon dag!

    SvaraRadera
  3. Jag gör liknande med lime & vitlök som också är gott fast med CF, måste bli bättre på att använda kesella i matlagning ..
    =)

    SvaraRadera
  4. Oj, det lät ju superenkelt. Måste testas! vi brukar oftast köra på rödlök, röd rom och curry till laxen. :-)

    SvaraRadera
  5. Gud så gott med lax =) Måste passa på när min fiskallergiska pojkvänn är borta, såå himla gott är det ju =)

    SvaraRadera
  6. Smarr, lät ju både gott och enkelt!

    SvaraRadera
  7. Gott tips! Jag brukar blanda kesella och dijonsenap, men citronskal lät ju gott och fräscht.

    SvaraRadera