måndag 20 augusti 2012

Helgens nöjen

Även denna helg spenderades i skärgården tillsammans med goda vänner! Det gäller att passa på att åka båt så länge vädret tillåter. : ) Dessutom kan man aldrig få för mycket av skärgård, bad, grillning, vin, vandring runt öar och skratt med bästa vänner!

Någon träning hanns inte med under lördag och söndag. Då var det extra skönt att starta veckan med ett styrkepass på gymmet vilket jag gjorde imorse innan jobbet. Däremot var det inte lika kul att upptäcka att jag hade fått blåbär och hallon över tröjan som jag skulle ha på mig efter träningen. På måndagar har jag ofta med lite mer mat till jobbet, förutom dagens lunch brukar jag ha med mellanmål att ha i kylen på jobbet. Idag hade jag bla. med mig kesella som jag satt i en burk och blandat med blåbär och hallon. Tyvärr var locket inte helt på så det hade läckt ut från burken och genom påsen till min tröja som nu har två stora rödblåa fläckar. Well, inte mycket att göra åt det, jag hade ett linne som jag skulle ha under tröjan så jag struntade i tröjan och tog bara linnet med en kofta över. Förhoppningsvis går fläckarna bort med hjälp av "tabort".

Den där megaträningsvärken från förra tisdagens crossfit pass satt kvar väldigt länge och det är först idag som den börjat släppa helt.... och jag som trodde att jag var hyfsat vältränad. ; ) Bra att variera sin träning och chocka kroppen med något nytt! : )

Bjuder på lite bilder från helgen.



Lunchen bestod av kycklingsallad med quinoa....

...som vi åt på klipporna

Mys i solen



På kvällen grillade vi...
 
För mig blev det grillad lax med chévrekräm, sallad och grillad tomat

Mallan bjöd på en dansuppvisning  :)

Blåste rätt så rejält på hemvägen


7 kommentarer:

  1. Härligt att fortfarande kunna vara ute med båten och njuta det sista av somaren.

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Ser ut som att du haft en bra helg!=)

    SvaraRadera
  3. Ser så mysigt ut med klippor .. finns ju knappt här på östkusten!
    =)

    SvaraRadera
  4. Det ser helt fantastiskt ut!

    Crossfit låter farligt... undrar om man vågar sig på det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det vågar du! Man gör så gott man kan efter sina förutsättningar. Askul, men ändå är jag lite nervös för torsdagens pass, man vet ju aldrig vad som komma skall.. : )

      Radera
  5. Åhhh vilken härlig helg du verkar ha haft!

    SvaraRadera