onsdag 9 maj 2012

Dagens träning

avklarades imorse på SATS, ett styrkepass i gymmet med ben/rumpa och axlar. När klockan ringde var jag riktigt trött och funderade en stund på att ligga kvar i sängen istället för att stiga upp och gå till gymmet, men sen påminde jag mig själv om hur bra jag brukar må efter träning och då kändes en timmes extra sovade inte lika lockande längre. Och som alltid efter träning så har jag varit extra pigg och glad idag!Efter träningen testade jag den andra av mina två proteinpulver som jag nyligen inhandlade, den med cappuccinosmak, och vet ni den var faktiskt ganska god! : ) Betydligt godare än choklad & hasselnöt.

6 kommentarer:

 1. Hej! Tack för din tänkvärda kommentar hos mig. Håller verkligen med dig om att självkänslan är viktig. Precis dom du så jobbar jag på den. Det är svårt men skam den dom ger sig! :)

  Vilken härlig blogg du har, jag kommer tillbaka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! : )

   Eller hur, det är bara att fortsätta att kämpa!

   Radera
 2. Visst är det härligt med morgonträning! Så skönt att ha det gjort och sen mår man bra (och lättare att sköta kost mm) hela dagen sen!!
  Tog en joggingtur i morse, försökte mig på fartlekar men det var jobbigt. Ska på Sumba snart så det blir dubbelt idag.
  Ang yogan jag går på så är det en variant av Poweryoga/Aschtangayoga. Den kan vara riktigt jobbig ibland, brukar nästan alltid få träningsvärk efter. Eva vår lärare är jätteduktig och så behaglig i röst mm. Jag är så glad att jag har fortsatt för ibland känner jag att det är ganska tråkigt .. jag kan bli lite stressad. Just därför tror jag att jag behöver det.
  Vilken yoga utövar du ?? Tyckte du om Indien ?? Kan du rekommendera det??
  Min bästa kompis brorsdotter har varit där flera gånger och har nu utbildat sig till yoga och meditationslärare. Har öppnat eget nu i Stockholm där hon även utbildar andra. Känns så häftigt!! :)
  Kul du testade "glassen" - den är inte så tokig. Funderar på om jag ska förbereda en och ta efter sumban ..
  Ha en trevlig kväll!!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen mig i det du beskriver att du ibland blir lite stressad, så känner jag också ibland, men tycker att de gångerna jag känner så blir färre och färre. Jag utövar Asthanga yoga, det är ju som du säger riktigt jobbigt, mycket styrka!

   Indien är väldigt speciellt, otroligt skitigt och fattigt. Nu var jag bara i Norra Indien. Skulle gärna åka till södra Indien och utöva yoga. Men jag kan verkligen rekommendera det om du vill yoga, det kändes som att det var mer "på riktigt". Jag minns att jag tyckte att det kändes så lamt när jag kom hem till Sverige och yogade här. Jag var bodde på ett litet Ashram där "ägarna" var helt fantastiska, kan sakna den yogan och atmosfären!

   Vad häftigt med din kompis brorsdotter. Vad heter stället hon öppnat? Var i Indien utbilade hon sig?

   Radera
  2. Vet inte vad stället heter men hon gick sin yogautbildning i Kerala och sin meditationsutbilning 6 månader i Spanien. Jag bor ju själv i Småland så jag är inte i Stockholm så ofta.
   Men det skulle vara kul att gå en kurs hos henne någon gång.
   =)

   Radera
 3. Så där brukar jag med tänka när det känns som jag inte har lust att träna - att jag aldrig någonsin ännu ångrat mig efteråt!

  SvaraRadera