onsdag 16 maj 2012

Here we go again

Om jag fick önska mig vad jag ville så skulle det vara att bli av med PMS:en. Idag är en sådan dag då jag helst skulle vilja ligga i ett mörkt rum och vänta på att jag ska bli mig själv igen! Jag önskar inte ens min värsta fiende att må så här! När man tror att det värsta är över då börjar ägglossningen och med den samma symtom som innan mens.

Jag har provat det mesta mot pms:en men inget tycks hjälpa! Har träffat en specialist på Huddinge sjukhus som bara säger att PMS är en svår sjukdom och skriver ut antidepressiva när det är hormonella störningar jag har.

Går nu på Hälsokliniken där jag hittills fått bäst hjälp men tyvärr så hjälper det inte helt, har blivit betydligt bättre men långt ifrån bra.
Mitt sista hopp är dock nästa månad då jag ska träffa en specialist på Mama Mia. Då tänker jag kämpa och inte låta någon köra över mig!



Morgonens inplanerade pw fick ställas in. Jag vet att träning ibland kan hjälpa lite och göra det aningens bättre, för stunden ialla fall, men vissa dagar går det bara inte.

Förhoppningsvis är jag tillbaka imorgon men ett lite roligare inlägg...

2 kommentarer:

  1. Åh va trist att du har det så jobbigt och ont. Jag har alltid haft väldigt ont och riklig mens så när jag nu inte ska ha fler barn så skickade min barnmorska en remiss till Sabbatsberg där jag fick göra en urskrapning/bränning av livmodern för att minska blödningarna. Många blir av med blödningarna helt och chansen att bli gravid är minimal. I mitt fall så minskade blödningarna till hälften och smärtan är borta! Jag känner knappt att jag har mens förutom första dagen när de sätter i gång. Kanske kan det vara nåt för dig?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset! Men jag har inte fått barn ännu och vi planerar att börja försöka inom en snar framtid.

      Radera