tisdag 8 maj 2012

Formtoppning

Imorse när jag var ute på min pw så bestämde jag mig för att från och med idag till den 15 juni (R's födelsedag) ska jag vara lite striktare med kosten. Snart ska ju bikinin på. ; )

Skulle även vilja lägga in en extra växel gällande träning också, samtidigt måste jag tänka på att min sömn inte är den bästa, så jag bestämmer inget på den fronten men om det känns bra så lägger jag in ett extra pass här och var.Gällande kosten så kommer vardagarna inte att se så annorlunda ut mot vad jag äter idag, lite mindre såser baserade på grädde/creme fraiche. Jag ska också försöka att få i mig lite mer protein än nu, ibland tror jag att jag inte får i mig tillräckligt med protein.
Helgerna blir däremot lite större skillnad och det är det som kommer att bli själva utmaningen, inget fredags- eller lördags gott (ialla fall inte i onyttig form). Inte det lättaste när jag lever med en "gottegris" som gillar att äta "nåt" gott på helgen....och som jag tvivlar på vill hänga med på min tillstramning. Ändå brukar han ofta säga; "Säg till mig i helgen/hejda mig om jag vill köpa något onyttigt". När vi sen står där i affären vid chipshyllan och jag lite snällt och försiktigt påpekar detta så verkar han inte ha något som helst minne av att detta har kommit ur hans mun.. hmm.. ; )


Skönt att bara bestämma sig och börja direkt i samma stund, just do it liksom!
Då kör vi!

Någon som hänger på?

3 kommentarer:

 1. Ja jag om någon borde...men just nu tröstäter jag choklad;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du behöver verkligen choklad just nu! Kämpa på gumman!

   Radera
 2. Kul med en formtoppning. Ska bli spännande att följa!

  SvaraRadera