tisdag 25 september 2012

Mera mat

Jag tror att det går åt rätt håll, jag är fortfarande förkyld och har ett tryck över bihålorna men det känns som att kroppen börjar bli piggare. Ändå känner jag mig på nåt sätt inte frisk nog för träning. Funderar på att gå och styrketräna lite lätt imorgon men det kanske är dumt!? Kanske lika bra att vila några extra dagar när jag ändå har vilat så länge, vad tror ni?

Tills vidare försöker jag att vara positiv och tänka på fördelarna med att inte kunna träna:

- jag får sova längre på morgonen
- jag har mer tid över för annat
- det blir inte lika mycket tvätt

Hm, kommer inte på så mycket mer. Fördelarna med att kunna träna överväger helt klart.

Bjuder på en bild på gårdagens middag (detta börjar bli en matblogg istället för en träningsblogg).
Gjorde kyckling med skinka och ost enligt ett recept som jag hittade hos Maria . Du hittar det här. Till det åt jag ungsbakade rotfrukter, sallad och guacamole.


9 kommentarer:

 1. Visst är det så att träningsfördelar väger alltid över! Själv har jag börjat få problem med benhinnerna och de jag frågar om råd säger VILA .. men så svårt. Får abstinens bara jag tänker på det.
  Du kanske inte ska köra ngt hårt till att börja med, en promenad kanske lite lätt styrka.
  Maten ser god ut!!!
  =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var så jag tänkte, att jag börjar lite försiktigt. Får se om det blir imorgon eller på torsdag. Inte kul med benhinnorna, jag har det i perioder men nu har det varit bra länge tack och lov.
   Maten var god, tack för tipset! : )

   Radera
 2. Vila en dag extra, skulle ju vara fantastiskt tråkigt om du blir sämre igen.
  ser riktigt gott ut!
  Mat och träning hör ihop så fortsätt skriva om mat ;O)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl kanske lika bra. Jag har ialla fall börjat att promenera till och från jobbet i ett lungt tempo, alltid nåt. : )

   Radera
 3. Jag tror nog du ska vänta någon dag till, speciellt om du fortf känner ett tryck över bihålerna. Hm, kolla på apoteket, där ska finnas något bra för att trycket ska släppa.
  Men, en promenad i den mysiga hösten kan du säkert orka =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får kolla det, just nu brukar skölja näsan på kvällen. Har börjat promenera till och från jobbet men det är ju inte så långt men bättre än inget.

   Radera
 4. haha träningsblogg blir alltid matblogg när man e sjuk konstigt nog =D krya på dig!!

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att höra at det går i rätt riktning men tänk på att ta det försiktigt. Kanske börja med något yoga eller liknande istället? Brukar vara ett bra sätt för mig att "känna in" kroppen. Hoppas ud är 100 %-pigg snart!

  SvaraRadera