måndag 11 juni 2012

Yoga week

Måndag innebär yoga för mig. Nice! Missade förra veckan pga sjukdom. Idag är sista gången för terminen och våran lärare ska köra ett Hatha yoga pass med oss istället för Ashtanga. Ska bli skönt med en lite lugnare form av yoga. Egentligen skulle jag vilja få in ett lugnare yoga pass varje vecka (helst kundaliniyoga) men man måste tyvärr inse sina begränsningar. Dessutom har de inte kundaliniyoga på Yogashala Stockholm och jag kan inte köpa kort på tre ställen (har idag kort på SATS och så går jag kurs på Yogashala). Istället försöker jag ibland göra lite lugnare form a yoga hemma.I början kursen fick vi ett "ta igen kort" med fyra gånger ifall man missar några klasser under terminen, och om inte så har man fyra pass extra som en bonus. : ) Jag har 3 gånger kvar på mitt kort och det går ut på fredag så tänkte försöka klämma in 2-3 yogapass, förutom det ikväll, denna vecka. Får se om jag får till det då jag redan har mycket inbokat i kalendern just denna vecka.

Vet inte hur jag ska göra med yogan i sommar, vill helst hålla igång med yogan och ialla fall köra ett pass per vecka fram till hösten då jag hoppar på en ny kurs igen. Funderar på att köpa ett klippkort. Ett annat alternativ, á la budget, är att försöka köra ett yoga pass hemma en gång i veckan. Nackdelen med det är att man inte har någon som korriegerar och hjälper till så att man kommer djupare i övningarna. Plus att det kan vara svårare att få det att bli av när man ska göra det hemma.


2 kommentarer:

  1. Härligt och bra med yoga! Önskar bara att jag tog mig tid för det också! Svårt att få till det hemma, bästa är nog att verkligen ta sig iväg på någon yoga klass! Åh, jag borde......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen skönt med yoga! Tror att alla skulle må bra av mera yoga. : )

      Radera