onsdag 13 mars 2013

Grönsakslätt

Jag har tidigare skrivit om hur gott och smidigt det är med grönsaker/rotfrukter i ugn. Det går att variera i det oändliga, det är bara att slänga in grönsakerna i ugnen tillsammans med lite olja samt salt och peppar om man önskar och sedan göra något annat under tiden de blir klara, det är nyttigt och sist men inte minst så är det väldigt smarrigt. Just nu har jag pippi på broccoli, lök, paprika och körsbärstomater. Här tillsammans med köttfärsbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater.

3 kommentarer:

  1. Visst är det gott?!
    Min favorit i ugn är utan tvekan palsternacka. Blir nästan lite söt. Lovely! :-)

    SvaraRadera
  2. Mm, håller med dig.. Så enkelt och SÅ gott :)

    SvaraRadera
  3. Mmmm både enkelt och gott. Har dock aldrig testat med broccoli, det måste jag göra.

    SvaraRadera