3 st äggvitor
½ banan
½ dl solroskärnor
½ dl linfrö
1 dl cashewnötter
½ dl sesamfrön
1 ½ dl fiberhavregryn
2-3 msk kakao
1 dl proteinpulver efter smak
Hacka nötterna, mosa bananen, blanda ihop allt och smeta ut allt på en plåt med bakplåtspapper, alt. gör färdiga bars direkt.
175 grader 20-25 min.
Förvara i frysen för längre hållbarhet
Nämen så det ser gott ut! Längtar till semester. Då ska jag ta mig tid och testa alla goda recept och tips jag snubblar över!
SvaraRaderaJa, det är kul att testa nya recept men då måste tiden också finnas.
RaderaHahaha... jag tänkte under hela inlägget att 'okej... kanske inte min grej..." fram till sista meningen med chokladen och då reviderade jag min uppfattning.
SvaraRaderaHaha! Choklad kan vara svårt att leva utan. ; )
RaderaJag gillar tanken av att fixa egna energibars. Undviker gärna de färdigköpta då det är svårt att veta vad de innehåller med konservering och så. Så här håller man dock koll och jag kan tänka mig att det är svårslagna i smaken! Kan för receptet!
SvaraRadera